Autoruit-Specialist.nl

Voorruit laten vervangen? Autoruit-Specialist doet het met plezier voor u!

De Specialist in Autoruitschade

  • Betaal € 0,00 Eigen Risico
  • Landelijke mobiele service
  • BEL GRATIS 0800-3977377

Waarom een ster repareren?

Het kan ons allemaal overkomen, een sterretje of scheur in onze voorruit. Directe sterreparatie is verstandig, want voordat u het weet kan een ster leiden tot een onherstelbare breuk. Maar dat niet alleen, lees hieronder de andere redenen waarom een snelle reparatie nodig is.

Voorkom dat een ster of scheur barst

Blijf niet rondrijden met een beschadigde voorruit. Als het buiten bijvoorbeeld warm is en u zet uw airconditioning aan, dan kan door de temperatuurverschillen een klein sterretje zodanig uitscheuren dat deze niet meer te repareren valt. Wanneer dit gebeurt tijdens het rijden, kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Gelukkig kunt u dit voorkomen, want sterren of scheuren in uw ruiten zijn namelijk vrij gemakkelijk te repareren.

Ster Repareren: bespaar tijd en geld

Behalve uw veiligheid, kunt u veel tijd en geld besparen als u er op tijd bij bent. U kunt het u makkelijk indenken, een sterretje repareren is sneller en goedkoper dan een hele voorruit vervangen. Bovendien kunnen wij in veel gevallen zonder kosten uw ruit herstellen. Wij repareren namelijk geheel gratis een ster of scheur indien u een uitgebreide WA-verzekering heeft.

APK-keuring

Bovenstaande argumenten zijn natuurlijk al redenen genoeg om zo snel mogelijk een ster of scheur bij ons te laten repareren, maar wat vaak vergeten wordt is de APK-keuring. Houd er rekening mee dat ruitschade ervoor kan zorgen dat uw auto niet APK wordt goedgekeurd. Indien een sterretje in de voorruit in het gezichtsveld van de bestuurder zit en groter is dan 20 millimeter, loopt u de kans dat uw auto niet APK wordt goedgekeurd.

Afspraak maken

Vul het onderstaand contactformulier in om uw autoruit zo snel mogelijk GRATIS te laten vervangen of te repareren. Of bel direct met onze klantenservice 0800-3977377

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Ster groter dan € 2 muntSter kleiner dan € 2 muntEen barst (scheur)


Autoruitschade? Maak direct een afspraak of bel ons!