Autoruit-Specialist.nl

Voorruit laten vervangen? Autoruit-Specialist doet het met plezier voor u!

De Specialist in Autoruitschade

  • Betaal € 0,00 Eigen Risico
  • Landelijke mobiele service
  • BEL GRATIS 0800-3977377

Een Sterretje Repareren

Mobiele Service

Bij De Autoruit-Specialist.nl staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Daarom komen wij graag bij u langs met een van onze servicebussen om sterreparatie  in uw voorruit op locatie te repareren. Op onze website maakt u eenvoudig gratis een afspraak, waarna één van onze deskundige monteurs bij u langs komt.

Snelle reparatie

Wacht niet met het repareren van een ster en laat deze direct herstellen. Als u er snel bij bent dan hoeft een volledige autoruit vaak niet vervangen te worden. En bovendien  voorkomt u zo verdere uitscheuring, hogere kosten of gevaarlijke situaties op de weg.

Hars-injectiemethode

Autoruit Specialist maakt gebruik van de hars-injectiemethode tijdens een sterretje repareren. Vaak kan een ster dan onzichtbaar gerepareerd worden. Hierbij wordt vloeibare hars in het sterretje gespoten, die uitgehard wordt met behulp van UV-licht. Het eindresultaat is een ruit die even sterk is als voor de autoruitschade en het sterretje zelf is nauwelijks of geheel niet meer zichtbaar.

Gratis reparatie & levenslange garantie

Reparatie van uw voorruit wordt in de meeste gevallen compleet vergoed door uw bovendien ontvangt u op de reparatie levenslange garantie. Mocht u ruitschade hebben, aarzel dan niet langer en neem dan zo spoedig contact met ons op via de button ‘maak een afspraak’ op deze pagina.
Maak direct een afspraak!

Autoruitschade? Maak direct een afspraak of bel ons!