Autoruit-Specialist.nl

Voorruit laten vervangen? Autoruit-Specialist doet het met plezier voor u!

De Specialist in Autoruitschade

  • Betaal € 0,00 Eigen Risico
  • Landelijke mobiele service
  • BEL GRATIS 0800-3977377

Voorruit vervangen

Voorruit reparatie

Een simpel steentje op de weg kan er al voor zorgen dat deze door uw voorganger tegen uw voorruit aangeslingerd kan worden, met als gevolg: een ster in uw voorruit. Maar geen nood, dit hoeft niet altijd tot vervanging van een geheel nieuwe voorruit te leiden. De Autoruit-Specialist.nl doet haar uiterste best altijd eerst een beschadiging te repareren. Bij sterreparatie maken wij gebruik van het hars-injectiesysteem. Deze beproefde methode van ruitreparatie voorkomt doorscheuren van uw voorruit onder alle weersomstandigheden.

Voorruit vervangen

Pas als het echt niet anders kan, vervangen wij de voorruit. Is het sterretje groter dan een muntstuk van twee euro? Zit de beschadiging precies in uw gezichtsveld tijdens het rijden? Is de beschadiging dusdanig groot door bijvoorbeeld een ongeluk? In deze gevallen zal de voorruit vervangen moeten worden. Als reparatie van uw voorruit met hars-injectie niet meer mogelijk is, kunt u dus bij ons ook uitstekend terecht voor vervanging van uw voorruit. Wij doen dat op een optimale en vakkundige manier en vervangen de kapotte voorruit voor een geheel nieuwe autoruit van originele fabriekskwaliteit autoglas (OEM kwaliteit: Original Equipment Manufacturer) en hoogwaardige (verlijmings)materialen. Zo weet u zeker dat uw dezelfde kwaliteit terugkrijgt als voorheen en weer veilig de weg op kunt.

Als u een uitgebreide WA-verzekering heeft, herstellen wij zelfs volledig gratis de sterren in uw voorruit of vervangen wij de gehele voorruit. Ook als u een eigen risico heeft.

Afspraak maken

Vul het onderstaand contactformulier in om uw autoruit zo snel mogelijk GRATIS te laten vervangen of te repareren. Of bel direct met onze klantenservice 0800-3977377

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Ster groter dan € 2 muntSter kleiner dan € 2 muntEen barst (scheur)


Autoruitschade? Maak direct een afspraak of bel ons!