Autoruit-Specialist.nl

Voorruit laten vervangen? Autoruit-Specialist doet het met plezier voor u!

De Specialist in Autoruitschade

  • Betaal € 0,00 Eigen Risico
  • Landelijke mobiele service
  • BEL GRATIS 0800-3977377

Garantie & Kwaliteit

Als u een ster in uw voorruit heeft of uw autoruit vervangen moet worden, bent u bij De
Autoruit-Specialist.nl op het juiste adres. Wij begrijpen dat een autoruit een belangrijk onderdeel is van uw auto, dus doen wij er alles aan om u zo snel en professioneel mogelijk te helpen.

Landelijke dekking en gekwalificeerde monteurs

Wij opereren landelijk, met een van onze professioneel uitgeruste servicebussen kunnen wij dus bijstaan op iedere willekeurige locatie in Nederland. Onze gekwalificeerde service-monteurs hebben jarenlange ervaring in het herstellen en vervangen van autoruiten. Uw auto is dus in goede handen bij ons.

Garantie op autoruiten? Levenslang!

Een ster in uw voorruit repareren wij door middel van de UV-hars injectie methode, zodat de ruit niet verder uitscheurt of barst. Bij vervanging zorgt Autoruit-Specialist.nl dat een nieuwe autoruit vakkundig wordt geplaatst.Wij werken met een hoogwaardig fabrieksorigineellijmsysteem, zodat u verzekerd bent van een hechte lijmverbinding. Bovendien ontvangt u op de reparatie een levenslange garantie op eventuele fabricage- en montagefouten.

Rechtstreekse schade-afhandeling

Wij nemen u alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

U heeft een sterretje of een barst in uw ruit? Maak direct een afspraak. We reageren binnen 24 uur én helpen u snel weer op weg!

Autoruitschade? Maak direct een afspraak of bel ons!