Autoruit-Specialist.nl

Voorruit laten vervangen? Autoruit-Specialist doet het met plezier voor u!

De Specialist in Autoruitschade

  • Betaal € 0,00 Eigen Risico
  • Landelijke mobiele service
  • BEL GRATIS 0800-3977377

Autoruitschade

Onze wegen liggen vol met steentjes en andere rommel die door de banden van onze voorgangers op onze ruiten terecht kunnen komen. U rijdt, hoort een tik en jawel er zit een pit in uw voorruit. Ook inbraken zorgen ervoor dat er jaarlijks vele autoruiten sneuvelen en autoruitschade ontstaat . Een kapotte autoruit kan dus iedereen overkomen, ook zonder uw eigen schuld.

Vervangen of repareren?

Soms is de autoruitschade zodanig groot dat een autoruit direct vervangen dient te worden. In andere gevallen gaat het slechts om een ster in uw voorruit die makkelijk gerepareerd kan worden. Hoe klein een ster ook mag zijn; doorrijden met een sterretje in uw ruit kan nare gevolgen hebben voor u en kan u uiteindelijk veel geld kosten en voor onveilige situaties op de weg zorgen.

Gratis autoruitschade afspraak maken

Het is dus verstandig om deze direct te laten repareren bij autoruitschade. Een ster in uw voorruit kan namelijk door temperatuurverschillen tot een scheur leiden. Voorkom een onveilige situatie en laat de ster direct repareren. Autoruit-Specialist.nl helpt u daar graag mee. U kunt op een eenvoudige manier een  afspraak maken via onze website om uw Gratis Sterreparatie te laten uit voeren . Dat is in enkele klikken zo geregeld.

Laat onze bekwame medewerkers u gratis helpen

Onze bekwame medewerkers repareren dan in veel gevallen gratis uw ruit of vervangen deze geheel op een snelle en vakkundige manieren ook nog eens op locatie. Dat kan bij u thuis zijn of bijvoorbeeld op uw werk. Als u een uitgebreide WA-verzekering heeft wordt vaak de reparatie door uw verzekering vergoed, mocht u echter een Eigen Risico hebben, dan neemt Autoruit-Specialist.nl deze voor haar rekening. Reparatie of vervanging bij autoruitschade is voor u dan helemaal GRATIS! En u profiteert ook nog eens van een levenslange garantie die voor alle merken geldt.

Maak direct een afspraak!

Autoruitschade? Maak direct een afspraak of bel ons!