Autoruit-Specialist.nl

Voorruit laten vervangen? Autoruit-Specialist doet het met plezier voor u!

De Specialist in Autoruitschade

  • Betaal € 0,00 Eigen Risico
  • Landelijke mobiele service
  • BEL GRATIS 0800-3977377

Autoruit repareren of vervangen?

Het kan iedere bestuurder overkomen: een steentje tegen het glas tijdens het rijden of een inbraak waarbij een autoruit gehavend wordt. Een beschadiging aan een autoruit is altijd lastig, maar hoeft niet in alle gevallen per se tot autoruit vervanging leiden. Wij proberen een beschadiging in eerste instantie altijd te repareren.

Autoruit Repareren of Vervangen?

Is de schade zodanig groot aan uw voorruit, bijvoorbeeld groter dan een muntstuk van 2 euro, bevindt de barst zich precies in uw gezichtsveld of valt deze echt niet meer te repareren? In deze gevallen zal de voorruit vervangen moeten worden. Anders laat u gewoon uw autoruit repareren. Een beschadigde zijruit moet te allen tijde vervangen worden, omdat deze uit gehard glas bestaat dat meteen versplintert bij beschadiging. Dat geldt ook voor de achterruit.

Meestal hoeft u deze reparatie niet zelf te betalen

Maar dat hoeft u niet altijd zelf te betalen. Als u een uitgebreide WA-verzekering (zoals WA-plus, WA-extra, WA-mini casco of WA-top) heeft, een beperkt casco of All Risk met een standaard eigen risico, dan neemt Autoruit-Specialist.nl het volledige eigen risico voor haar rekening met een maximaal bedrag tot € 150,00. Wij regelen daarbij ook nog eens rechtstreeks de schade-afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Hoeveel mooier wilt u het nog hebben?

Met andere woorden: het vervangen van uw voorruit is dan voor u geheel GRATIS!

 

Maak direct een afspraak!

Autoruitschade? Maak direct een afspraak of bel ons!